PVG

Top.LV

LV     LV

Jaunumi

Arhīvs

Izglītība

Absolventi

Serviss

Atsauksmes

--> --> -->
  Par PVĢ
  Uzņemšana
    Virtuālā PVĢ
    E-klase
    Uzdevumi.lv
    StartIT.lv
    Pasākumu plāns
    PVĢ bibliotēka
    PVĢ panākumi
    Tradīcijas
    Parlaments
    Skolas projekti
    Skolēnu projekti
    PVĢ avīze
    Bildes
    Stundu saraksts
    Mācību materiāli
    Labā prakse
  Datorlapa
  Preiļu bibliotēka
  Preili.lv
  Dažādas vietnes
  Latvija un ES
    Ģimnaziādes
    Atklātā olimpiāde
  Konkurss Krauklīts
Saules aktivitāte PVĢ Solis
Projekts SOLIS
  0 W/m2

  Meklēt
  Sūtīt SMS
LMT   TELE2   Bite
 
  Apmeklētāji
  
 
Preiļu Valsts ģimnāzijas jaunā mājas lapa tiek nodota testēšanai
Preiļu Valsts ģimnāzijas jaunā mājas lapa tiek nodota testēšanai
Pēdējo 3 mēnešu laikā Preiļu Valsts ģimnāzijas datoriķu prāti un rokas bija nodarbināti ar jaunās Web lapas izstrādi un nu varat vērot kas ir sanācis. Jaunā lapa ir ieguvusi pavisam citu izskatu un funkcionalitāti. Lapu plānojam pilnveidot arī turpmāk un lietotāji iegūs arvien jaunas iespējas. Pagaidām WEB lapu vislabāk ir skatīties ar Internet Explorer. Notiek testēšana un trūkumu novēršana, lai to varētu skatīties arī ar citām programmām (piem. Netscape Navigator). Ceram, ka līdz ar to Jums neradīsies lieli sarežģījumi.

Uz doto brīdi ir izstrādāta atsauksmju pievienošana, SMS īsziņu sūtīšana uz LMT un TELE2 mobilajiem telefoniem, vārda dienu un PVĢ datortīkla lietotājiem arī dzimšanas dienu gaviļnieku apsveikums, pārveidota bilžu galerija, serviss piedāvā izvēlēties savai acij tīkamāko Web lapas izskatu, nedēļas jautājums, aptauju sistēma, informācija par Preiļu rajona izglītības iestādēm, pēc dažām dienām absolventiem būs pieejama savas informācijas labošanas iespēja, u.c. Katrā gadījumā mēs centīsimies radīt kaut ko līdzīgu Preiļu rajona izglītības portālam. Patreiz trūkums ir tāds, ka šai lapai nav angliskā varianta :(, bet ceram pēc kāda laika aizlāpīt arī šo robu. Pagaidām jāiztiek ar iepriekšējo variantu!

Web lapas pamata daļas izstrādāja PVĢ absolvents Aleksejs Tarasovs - par ko viņam liels paldies!(tagad Aleksejs studē RTU un strādā RIDemo multimediju uzņēmumā) Tāpat savu artavu Web lapas tapšanā ir devuši tagadējie PVĢ audzēkņi: Gatis Liepiņš, Oskars Ivanovs, Maksims Tarasovs, Sergejs Jakimovs, Andrejs Soboļevs, Ilmārs Sudniks, Matīss Jakovels, Arturs Stabulnieks.

Par cik Web lapa tika pārstrādāta no iepriekšējās versijas, tad iespējams, ka ir pietiekoši daudz kļūdu un nepilnību. Sūtiet atsauksmes, piedalieties balsošanā! Ceru, ka kopā viss taps labāks!

Iepriekšējās Web lapas variants kādu laiku te būs pieejams (tas netiks atjaunots), lai varētu atrast kādu zudušu informāciju.

Ar cieņu Juris Erts /08.04.2002/


  Bilžu galerija
Bilžu galerija
  Vārda dienas
Alīna, Sandris, Rūsiņš
© Alex
Rakstīt PVG         Lietot kā sākumlapu         Saglabāt saiti
Webmaster