Kinoteātra  „Ezerzeme”  piedāvājums skolām

 2005.gada septembrī

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAIZIVS STĀSTS Animācijas filma.ASV

Režisori Bobs Letermens, Bibo Bergerons, Vikija Džensone.

Latviešu valodā filmu ieskaņojuši Uldis Dumpis, Edgars Lipors, Gustavo, Dita Lūriņa, Baiba Broka, Gundars Silakaktiņš, Dainis Porgants un Jānis Jarāns.

Oskars ir maza, runīga zivtiņa. Oskars strādā vaļu mazgātavā, viņam ir lieli sapņi, un

viņš bieži tik tikko izglābjas no nepatikšanām. Haizivs Lenijs ir lāga dvēsele, kas neiederas citu vidū. Lenijam ir noslēpums-viņš ir veģetārietis, jo uzskata, ka dzīvās radības nedrīkst nogalināt. Nejaušības dēļ Oskaru notur par zvērīgas haizivs iznīcinātāju, viņš kļūst par varoni. Drīz par viņa sabiedroto kļūst Lenijs. Oskara ceļi krustojas ar satriecoši skaisto un bīstamo Lolu, kuru interesē tikai nauda, un eņģeļzivtiņu Endžiju ,kura viņā ir patiesi iemīlējusies...

No 5. līdz 15.septembrim  kinoteātris filmu piedāvā  noskatīties pēc individuāla pieteikuma jebkurā skolai izdevīgā dienā  un laikā. Minimālais skolēnu skaits grupā-20. Biļetes cena Ls 0,40

Tālr. uzziņām  6404479

 

 

27.IX      13:00  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAIZIVĒNA UN LAVIŅAS PIEDZĪVOJUMI 3D

Ģimenes filma. ASV

Režisors Roberts Rodrigess.Lomās Teilors Lotners,Teilors Dūlijs, Keidens Boids

Makss ir 10 gadus vecs zēns, kura vecāki gatavojas šķirties. Viņš glābjas no savas vientulības sapņu pasaulē, kas brīnumainā  kārtā atdzīvojas. Pēc Brīvdienām bērniem ir jāstāsta par vasarā piedzīvoto-Makss tās pavadījis kopā ar saviem iedomu draugiem Haizivēnu un Laviņu. Klasesbiedri par Maks fantāzijām ļauni zobojas...līdz brīdim kad klasē iedrāžas Haizivēns un Laviņa.

 Filma uzņemta ar trīsdimensiju attēla efektiem ,tāpēc skatītājiem tiks  izsniegtas trīsdimensiju brillītes, kuras pēc seansa paliks to rīcībā.

Biļetes cena Ls 0,50

Tālr. uzziņām  6404479