Kinoteātra „Ezerzeme” piedāvājums skolām

 2005.gada februārī un martā

 

17.II
13:00  

 

 

 

 

 

 

 

Ls 0,40

 

APBURTĀ ELLA Pasaka. ASV,Lielbritānija,Īrija

Režisors Tomijs O`Hevers.Lomās Anna Heteveja, Džoana Lamlija, Kerijs Elvs, Eriks Aidls

Ellai piedzimstot feju krustmāte Lusinda ielika šūpulī paklausību. Pēc māmiņas nāves viņas tēvs apprec kādu sievieti, kas kļūst par Ellas pamāti. Viņai pūrā nāk divas nenovīdīgas meitas. Abas drīz vien atklāj, ka Ella paklausīgi izpilda visas pavēles. Taču beidzot Ellai pietiek, un viņa dodas meklēt krustmāti, lai noņemtu lāstu.

 

Filmas teksta lasījums latviešu valodā.

Tālr. uzziņām 6404479

 

 

23.II
13:00  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ls 0,50

 

ALEKSANDRS LIELAIS  Episka vēsturiska

drāma.ASV

Režisors Olivers Stouns. Lomās Kolins Farels, Andželīna Džolija, Vels Kilmers, Entonijs Hopkinss.

Filma stāsta par Maķedonijas valdnieku Aleksandru Lielo, kas jau 25 gadu vecumā bija iekarojis gandrīz visu toreiz cilvēcei zināmo pasauli. Filma atspoguļo Aleksandra attiecības ar māti Olimpiju, tēvu Filipu, sievu Roksanu un armijas virsnieku un labāko draugu Hēfaistionu. Soli pa solim iekarojot milzīgas teritorijas līdz pat Indijai, astoņu gadu laikā Aleksandrs izveidoja impēriju. Bet 32 gadu vecumā izcilais karavadonis mira slims un vientuļš...

 8.-12. klašu skolēniem (līdz 14 gadu vecumam filmu skatīties neiesaka)

Filmas demonstrēšanas ilgums 2 stundas 40 minūtes

Tālr. uzziņām 6404479

 

 

7.III
13:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ls 0,40

 

HAIZIVS STĀSTS Animācijas filma.ASV

Režisori Bobs Letermens, Bibo Bergerons, Vikija Džensone.

Latviešu valodā filmu ieskaņojuši Uldis Dumpis, Edgars Lipors, Gustavo, Dita Lūriņa, Baiba Broka, Gundars Silakaktiņš, Dainis Porgants un Jānis Jarāns.

Oskars ir maza, runīga zivtiņa. Oskars strādā vaļu mazgātavā, viņam ir lieli sapņi, un

viņš bieži tik tikko izglābjas no nepatikšanām. Haizivs Lenijs ir lāga dvēsele, kas neiederas citu vidū. Lenijam ir noslēpums-viņš ir veģetārietis, jo uzskata, ka dzīvās radības nedrīkst nogalināt. Nejaušības dēļ Oskaru notur par zvērīgas haizivs iznīcinātāju, viņš kļūst par varoni. Drīz par viņa sabiedroto kļūst Lenijs. Oskara ceļi krustojas ar satriecoši skaisto un bīstamo Lolu, kuru interesē tikai nauda, un eņģeļzivtiņu Endžiju ,kura viņā ir patiesi iemīlējusies...

No 7. līdz 10.martam kinoteātris filmu piedāvā noskatīties arī pēc individuāla pieteikuma jebkurā skolai izdevīgā dienā un laikā. Minimālais skolēnu skaits grupā-25.

Tālr. uzziņām 6404479