PVG

Top.LV

LV     LV

Jaunumi

Arhīvs

Izglītība

Absolventi

Serviss

Atsauksmes

--> --> -->
  Par PVĢ
  Uzņemšana
    Virtuālā PVĢ
    E-klase
    Uzdevumi.lv
    StartIT.lv
    Pasākumu plāns
    PVĢ bibliotēka
    PVĢ panākumi
    Tradīcijas
    Parlaments
    Skolas projekti
    Skolēnu projekti
    PVĢ avīze
    Bildes
    Stundu saraksts
    Mācību materiāli
    Labā prakse
  Datorlapa
  Preiļu bibliotēka
  Preili.lv
  Dažādas vietnes
  Latvija un ES
    Ģimnaziādes
    Atklātā olimpiāde
  Konkurss Krauklīts
Saules aktivitāte PVĢ Solis
Projekts SOLIS
  0 W/m2

  Meklēt
  Sūtīt SMS
LMT   TELE2   Bite
 
  Apmeklētāji
  
 
2002. gada 6. aprīlī notika 5. Latgales novada debašu turnīrs
2002. gada 6. aprīlī notika 5. Latgales novada debašu turnīrs


Jau trešo gadu PVĢ notiek Latgales novada debašu turnīri. Šoreiz turnīrā piedalījās 14 komandas no Preiļu Valsts ģimnāzijas, Jēkabpils Valsts ģimnāzijas, Rudzātu vidusskolas, Dagdas vidusskolas, Jaunjelgavas vidusskolas. Turnīra tēma: "Sports - tā ir dzīve".

Debatēja visas komandas. Četras veiksmīgākās , tās bija divas PVĢ komandas : 2D un 2B, Dagdas vidusskolas un Jaunjelgavas vidusskolas noskaidroja, kuras no tām ir labākās.

Un tā finālā debatēja Dagdas vidusskolas komanda, kuras sastāvs: Māris Kromāns, Kristīne Majevska, Ligita Lukaševiča un Preiļu Valsts ģimnāzijas komanda: Elita Poplavska, Lauris Lācis, Jānis Micāns (2D). Pēc izlozes A lieta PVĢ komandai, bet N lieta Dagdas komandai. Tiesnešu lēmums bija vienbalsīgs, ka uzvarēja A komanda, kura apgalvoja, ka sports tā ir dzīve.

Noslēgumā tika apbalvota uzvarētājkomanda no PVĢ Elita Poplavska, Lauris Lācis, Jānis Micāns (2D), kā arī Dagdas vidusskolas komanda Māris Kromāns, Kristīne Majevska, Ligita Lukaševiča . Turnīra labākā runātāja tituls pieder Mārim Kromānam no Dagdas. Par veiksmīgu piedalīšanos apbalvoti: Viktorija Ņečajeva , Sinda Peisiniece, Gunita Ludāne, Kristīne Didriksone, Viktorija Oļševska, Diāna Lāce, Aina Gribuste no Preiļu Valsts ģimnāzijas, Sarmīte Mundure, Anita Augustoviča no Dagdas vidusskolas, Arita Ozola no Jēkabpils Valsts ģimnāzijas, Nauris Kļaviņš no Jaunjelgavas vidusskola. Paldies tiesnesēm : Anitrai Poplavskai, Žannai Bogdanovai, Annai Verzai, Larisai Masjukai, Laumai Mīlīgai, Anitai Grigolovičai. Turnīram balvas tika sagādātas sadarbībā ar Preiļu BJC. Paldies!

Tālākais ceļš uz nacionālo debašu turnīru Daugavpilī, kurš notiks 30. aprīlī - 1. maijā. Tēma " Demokrātiska sabiedrība nodrošina cilvēktiesību ievērošanu". Uz nacionālo turnīru dosies 3 komandas : Elita Poplavska, Lauris Lācis, Jānis Micāns (2D) no PVĢ, Māris Kromāns, Kristīne Majevska, Ligita Lukaševiča no Dagdas un Nauris Kļaviņš, Dana Aļinauska, Kristaps Rozenfelds no Jaunjelgavas. Lai veicas!

Latgales novada debašu centra vadītāja Valentīna Pastare.

  Bilžu galerija
Bilžu galerija
  Vārda dienas
Gunta, Ginta, Gunda
© Alex
Rakstīt PVG         Lietot kā sākumlapu         Saglabāt saiti
Webmaster