PVG

Top.LV

LV     LV

Jaunumi

Arhīvs

Izglītība

Absolventi

Serviss

Atsauksmes

--> --> -->
  Par PVĢ
  Uzņemšana
    Virtuālā PVĢ
    E-klase
    Uzdevumi.lv
    StartIT.lv
    Pasākumu plāns
    PVĢ bibliotēka
    PVĢ panākumi
    Tradīcijas
    Parlaments
    Skolas projekti
    Skolēnu projekti
    PVĢ avīze
    Bildes
    Stundu saraksts
    Mācību materiāli
    Labā prakse
  Datorlapa
  Preiļu bibliotēka
  Preili.lv
  Dažādas vietnes
  Latvija un ES
    Ģimnaziādes
    Atklātā olimpiāde
  Konkurss Krauklīts
Saules aktivitāte PVĢ Solis
Projekts SOLIS
  0 W/m2

  Meklēt
  Sūtīt SMS
LMT   TELE2   Bite
 
  Apmeklētāji
  
 

Tūrisma diena 2004


6. oktobrī, beidzot sagaidījuši atvasaru, ģimnāzisti devās sen gaidītajā tūrisma dienas pārgājienā. Laika prognoze nepievīla – sildīja saule un no lietus nebija nevēsts, tāpēc arī līdzpaņemtais noskaņojums bija labs. Skolēniem un skolotājiem tika dota iespēja baudīt to, ko sniedz daba un laba kompānija ideāli noorganizētā pasākumā.
 
Skrienot stafetes, velkot virvi, cīnoties par grācijas un džentlmeņa tituliem un pat tādā diezgan netradicionālā veidā kā metot ziloni, ģimnāzisti varēja pārbaudīt savus spēkus, pierādīt citiem uz ko viņi ir spējīgi, kā arī gūt pelnītas uzvaras. Virves vilkšanā zēnu konkurencē 1. vietu ieguva 2.K kurss, bet meiteņu vidū – 3.A, stafetē uzvaras laurus plūca 1.B (2:40:75), viņiem sekoja 1.D (2:41:56), 2.A (2:52:59) kurss. Mis grācijas konkursā (ar apļiem) visus pārsteidza Līga Karčevska (1.K), viņa 2 apļus ap vidukli grieza 35 minūtes, izskatījās, ka viņa varēja to darīt arī vēl kādu brīdi. Ar ūdens glāzi uz galvas visātrāk un elegantāk gāja Aija Čača no 1.K (00:14:77). Par Tūrisma dienas 2004 džentlmeņiem kļuva Jurģis Vaivods (2.K). Ziloni vistālāk raidīja Lauris no 2.K kursa. Taču pusdienu galda noformējumi... mmmmm..., kas var būt labāks par šo! Labākais un diženākais “Rudens mikslis” bija 1.D kursam, bet vislabāk sevi prezentēja 2.D kurss. Visatraktīvākais kurss visā Tūrisma dienā bija 2.A.
 
Protams, kur sports, tur arī emocijas – aktīvi un skaļi līdzjutēji, pārsteigumi, uzmundrinājumi, mierinājumi un patiess prieks. Tam visam pāri – draudzība, gatavojot rudens miksļus, klājot galdus, dziedot un stiprinot savu garu un veselību sportiskajās aktivitātēs. Secinājums – Tūrisma dienai būt! Šādu pasākumu vajag vairāk, tā ir diena, kur visa PVĢ kļūst kā viena liela, liela ģimene.
 
Jāni$ & Kristīne Fedotova 2.H

'Dažas' bildes no Tūrisma dienas - 1. puse un 2. puse


  Bilžu galerija
Bilžu galerija
  Vārda dienas
Aldonis, Agija
© Alex
Rakstīt PVG         Lietot kā sākumlapu         Saglabāt saiti
Webmaster