PVG

Top.LV

LV     LV

Jaunumi

Arhīvs

Izglītība

Absolventi

Serviss

Atsauksmes

--> --> -->
  Par PVĢ
  Uzņemšana
    Virtuālā PVĢ
    E-klase
    Uzdevumi.lv
    StartIT.lv
    Pasākumu plāns
    PVĢ bibliotēka
    PVĢ panākumi
    Tradīcijas
    Parlaments
    Skolas projekti
    Skolēnu projekti
    PVĢ avīze
    Bildes
    Stundu saraksts
    Mācību materiāli
    Labā prakse
  Datorlapa
  Preiļu bibliotēka
  Preili.lv
  Dažādas vietnes
  Latvija un ES
    Ģimnaziādes
    Atklātā olimpiāde
  Konkurss Krauklīts
Saules aktivitāte PVĢ Solis
Projekts SOLIS
  0 W/m2

  Meklēt
  Sūtīt SMS
LMT   TELE2   Bite
 
  Apmeklētāji
  
 
Noslēguma koncerts

Noslēguma koncerts

Pagājušo ceturtdien, 6.maijā, notika ikgadējais PVĢ gada noslēgums koncerts, kurā tika apbalvoti visi panākumus sasniegušie ģimnāzisti un bija iespēja redzēt visus skolas pašdarbības kolektīvus kopā. Sumināti tika visi - sākot no sportistiem, pašdarbības kolektīviem un to vadītājiem un beidzot ar gudrākajiem skolēniem un viņu skolotājiem. Šogad, pēc ilgiem laikiem, koncerts atkal notika Kultūras nama zālē. Pateicoties pasākuma norises laikam darba dienas pašā plaukumā (plkst. 14:00) un spītējot karstajai pavasara saulītei, kas tā vien vilināja drīzāk atpūsties parkā nevis telpās, apmeklētāju bija daudz. Dažiem dejotājiem, kuri nebija paspējuši aizņemt vietas jau iepriekš, bija pat jāstāv kājās zāles beigās.

Pašdarbnieku kolektīvi, kā arī mūsu vecās, labās jaunās dziedošās zvaigznes - PVĢ solisti, sevi, kā vienmēr, parādīja spīdoši. Smaidīgākie un jautrākie, protams, bija deju kolektīvi: "Dancari", kas uzstājās divos sastāvos, un "Gaida", kuras izdejoto melodiju par Latvijas novadiem pēc koncerta daži ģimnāzisti dungoja vēl vismaz pāris dienas. Par to, ka mēs arī skaisti protam dziedāt, atgādināja PVĢ ansamblis, folkloras kopa un koris. Interesanti piebilst, ka jauno skolas himnu koristiem palīdzēja nodziedāt un nospēlēt visroķīgākie ģimnāzisti - "Green Novice". Par spīti tam, ka vismaz 80% klātesošo nezināja himnas vārdus un tā dēļ noslēpties mīkstajos, zaļajos k/n krēslos bija visai problemātiski, jo, kā pieklājas, stāvējām kājās, tai beidzoties, atskanēja aplausu vētra. Savu prasmi skaisti locīt balstiņu demonstrēja arī Elza Trizna (3.h), par kuras talantu neviens jau sen vairs nešaubās, Laura Strode (1.k), kura sevi jau ir pierādījusi vairākos muzikālos konkursos, un Aija Ancāne (1.h), kura pierādīja, ka arī dejotāji var būt veiksmīgi dziedātāji. Šoreiz meitenēm no puišu puses nepievienojās vis PVĢ leģendārais sekstets, bet gan vēl kāds lielisks jaunais solists Jānis Pelšs (2.k), par kuru, tā vien šķiet, nākotnē mēs vēl dzirdēsim.

Cerams, ka tos ģimnāzistus, kurus sk. Anna Svile un sk. Ligita Pauniņa neapdāvināja ar goda rakstiem, šokolādes konfekšu kārbām un grāmatām, pārņēma skaudība un nākošgad arī viņi saņemsies un kļūs par labākajiem! Tas taču nemaz nav tik grūti! Turklāt - klausiet treškursniekus! - ģimnāzija ir pēdējā vieta jūsu dzīvēs, kur par labām atzīmēm un uzvarām olimpiādēs kāds gribēs jums visas skolas priekšā pateikties. Izmantojiet to!

Anita, 3.h


  Bilžu galerija
Bilžu galerija
  Vārda dienas
Līksma, Bārbala
© Alex
Rakstīt PVG         Lietot kā sākumlapu         Saglabāt saiti
Webmaster