PVG

Top.LV

LV     LV

Jaunumi

Arhīvs

Izglītība

Absolventi

Serviss

Atsauksmes

--> --> -->
  Par PVĢ
  Uzņemšana
    Virtuālā PVĢ
    E-klase
    Uzdevumi.lv
    StartIT.lv
    Pasākumu plāns
    PVĢ bibliotēka
    PVĢ panākumi
    Tradīcijas
    Parlaments
    Skolas projekti
    Skolēnu projekti
    PVĢ avīze
    Bildes
    Stundu saraksts
    Mācību materiāli
    Labā prakse
  Datorlapa
  Preiļu bibliotēka
  Preili.lv
  Dažādas vietnes
  Latvija un ES
    Ģimnaziādes
    Atklātā olimpiāde
  Konkurss Krauklīts
Saules aktivitāte PVĢ Solis
Projekts SOLIS
  0 W/m2

  Meklēt
  Sūtīt SMS
LMT   TELE2   Bite
 
  Apmeklētāji
  
 

Aprīlī un maijā notiks "Tele2" Grand Prix soļošanas sacensības skolu jaunatnei

LETA, 2005. gada 20. aprīlis

Informāciju sagatavoja Evita Matisone, "Tele2" PR projektu vadītāja.

Turpinot olimpiskā vicečempiona Aigara Fadejeva un Tele2 aizsākto jauno soļošanas talantu meklēšanas tradīciju, arī šogad kopīgi tiks organizētas plaša mēroga soļošanas sacensības Latvijas skolu jaunatnei, kurās varēs piedalīties skolēni no 1. līdz 12. klasei. Labāko jauno soļotāju atlase tiks veikta trīs Latvijas pilsētās, bet jaunie soļošanas talanti tiks noteikti noslēdzošajās, starptautiskajās sacensībās, kas notiks Valmierā 14. maijā.

Ņemot vērā līdzšinējo veiksmīgo četru gadu sadarbību, arī šogad mobilo sakaru operators Tele2 kā ģenerālsposnors turpinās atbalstīt Aigaru Fadeveju – gan viņa piedalīšanos sacensībās un treniņus, gan arī sociālos projektus jaunu soļošanas talantu apzināšanai Latvijā. Jauno soļošanas talantu projekta Tele2 Grand Prix mērķis ir atrast tādus jaunos soļošanas talantus, lai tuvākajā nākotnē Aigaram Fadejevam būtu sekotāji, kas Latvijā turpinātu soļošanas tradīcijas visaugstākajā profesionālajā līmenī.

Šogad Aigars Fadejevs kopā ar Tele2 organizē plašāka mēroga sacensības skolu jaunatnei, jo, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, kad sacensības bija organizētas 6. un 7. klašu skolēniem, šogad tās paredzētas daudz plašākam interesentu pulkam – no 1. līdz pat 12. klasei. Dalībnieku vecuma grupu skaitu A.Fadejevs nolēma paplašināt, balstoties uz līdzšinējo sacensību organizēšanas pieredzi un fizkultūras skolotāju ieteikumiem par cita vecuma jauniešu interesi piedalīties šādās sacensībās. A.Fadejevs uzskata, ka, radot soļošanas sacensību sistēmu Latvijā, jaunajiem talantiem būtu plašākas iespējas startēt sacīkstēs un cīnīties par godalgotām vietām, tādējādi īpaši stimulējot un veicinot jauniešos interesi par soļošanu kā sporta veidu.

Jauno talantu meklēšanas sacensības sāksies Preiļos šā gada 22. aprīlī. Pēc tam 29. aprīlī sacensības paredzētas Bauskā, 6. maijā – Ventspilī. Savukārt jaunie soļošanas talanti tiks noteikti noslēdzošajā sacensību posmā, kas notiks 14. maijā Valmierā, kur sacensības norisināsies jau starptautiskā līmenī. Savu dalību starptautiskajās sacensībās šobrīd ir apstiprinājuši Lietuvas, Igaunijas un Polijas pārstāvji. Valmieras sacensību uzvarētāji saņems arī uzaicinājumu piedalīties A.Fadejeva un Tele2 8. soļošanas festivālā, kas rudenī notiks Rīgā.

Visi sacensību dalībnieki tiks sadalīti 6 vecuma grupās, paredzot atsevišķas sacensības zēniem un meitenēm. Plānots, ka sacensībās varētu piedalīties aptuveni 400 jauniešu. Šobrīd uz pirmajām sacensībām - Preiļos - ir pieteikušies 80 dalībnieki.

Aizvadītajos gados Tele2 un Aigara Fadejeva organizētajiem projektiem jauno soļošanas talantu atrašanā jau ir reāli panākumi. Četri jaunieši ir iestājušies Murjāņu sporta skolā un trenējas pie Aivara Rumbenieka.


Papildu informācija: Tālr.: 7686511, mob.tālr.: 9660007.


  Bilžu galerija
Bilžu galerija
  Vārda dienas
Vēsma, Fanija
© Alex
Rakstīt PVG         Lietot kā sākumlapu         Saglabāt saiti
Webmaster