PVG

Top.LV

LV     LV

Jaunumi

Arhīvs

Izglītība

Absolventi

Serviss

Atsauksmes

--> --> -->
  Par PVĢ
  Uzņemšana
    Virtuālā PVĢ
    E-klase
    Uzdevumi.lv
    StartIT.lv
    Pasākumu plāns
    PVĢ bibliotēka
    PVĢ panākumi
    Tradīcijas
    Parlaments
    Skolas projekti
    Skolēnu projekti
    PVĢ avīze
    Bildes
    Stundu saraksts
    Mācību materiāli
    Labā prakse
  Datorlapa
  Preiļu bibliotēka
  Preili.lv
  Dažādas vietnes
  Latvija un ES
    Ģimnaziādes
    Atklātā olimpiāde
  Konkurss Krauklīts
Saules aktivitāte PVĢ Solis
Projekts SOLIS
  0 W/m2

  Meklēt
  Sūtīt SMS
LMT   TELE2   Bite
 
  Apmeklētāji
  
 
6. Latgales novada debašu turnīrs

"Veselības skrējiens"

…Kas uzbēris kalnu? Ak Dievs, kāpēc tas nav norakts?!! Tā domāja gandrīz visi, jo mazais Preiļu parka pie estrādes esošais pakalniņš bija kļuvis par īstu kalnu. Un kā gan ne, ja tas 2 km un 3 km garajā distancē bija jāpievar 3 un 4 reizes. Jā , veselas 3 vai 4 reizes, un smiekls nez kāpēc kavējās, ieraugot finiša līniju pašā KALNA galā… Bet, lai vai kā, šī diena bija neparasti saulaina un krāsaina!! Diena, kā radīta tam, lai pabūtu ārpus klases telpām un dziļi starp ribām ievilktu gaisu, un tāpat vien ar smaidu paskrietu pa rudens lapu pildītajām parka takām un taciņām, diviem tiltiem, un tā nieka 2 un 3 km!

Tikai ne jau tāpat vien tika apbalvotas 1. kursu meitenes : Zane Jokste, Daira Andrejeva, Madara Mediņa, Diāna Andrejeva, Sarmīte Kļavinska, Jolanta Ručevska - viņas ir 1.- 6. vietas ieguvējas šajā 2km distancē.

Māris Bečs, Jānis Klindžāns, Aldis Dzenis, Kaspars Laizāns, Andris Manuilovs, Jurģis Vaivods - tie ir pirmo kursu ZIBENSZEĻĻI. Nu ļoti, ļoti ātri!

Starp otro kursu meitenēm izcēlās : Jekaterina Vasiļjeva, Laila Cakule, Antra Ivanāne, Laima Pūga, Olga Stepanova, Marina Gavare, bet par otro kursu zvaigznājiem ir kļuvuši : Aigars Strods, Guntars Vulāns, Māris Vaivods, Armands Dolģis, Uldis Brovackis, Matīss Pinka, 3km garajā distancē un (vidēji ) 11 minūšu skrējienā!

Tomēr nekādas atlaides netika dotas 3. kursam , ģimnāzijas vecākajiem (veterāniem) bija jāpievar tie paši meitenēm 2km un puišiem 3km. Un kā izrādījās Valdis Skabs, Dainis Valainis, Janis Skudra , Salvis Skabs, Mārtiņš Provejs, Agris Švirksts - "vecie buki" ir ātrāki par 1. un 2. kursu zēniem. 3. kursu meitenes jau arī neatpaliek, un "olimpiskais sešinieks" ir: Inga Babris, Solvita Šņepste, Indra Jansone, Jūlija Boļšakova, Maija Kvedere, Viktorija Ameļohina.

Visi skrējiena dalībnieki, cits uz divām, cits uz visām "četrām kājām", malkoja tēju tajā pašā finiša kalniņā. 1.- 6. vietas ieguvēji saņēma balvas no a/s "Preiļu siers" un PVĢ, kā arī visu godu un slavu PVĢ gaiteņos (nu jau arī ārpus tiem!). Tika apkopots arī kopvērtējums (katra skrējiena dalībnieka devums savam kursam punktos), un 1. vietu ar 330 punktiem izcīnīja 2. A kurss, 2. vietu (310 p.) ieņem 3.D kurss, bet 3. vietu ar 307 punktiem izcīnīja 3.B kurss. Šie punkti tiks ņemti vērā konkursā "KURSS 2004".

Paldies visiem, kas skrēja, kas dažviet distancē raitiem soļiem gāja, kas nosvīda tāpat vien līdzi jūtot! :) Paldies tiem, kas palīdzēja šī projekta tapšanā - sk. Ainai Leikucei un sk. Edgaram Mukānam, kā arī visiem tiem, kas izlasīja šo, lūk tā!! Atā! :)

D.S.

Bilžu galerijā ir apskatāmas krosa bildes.


  Bilžu galerija
Bilžu galerija
  Vārda dienas
Vēsma, Fanija
© Alex
Rakstīt PVG         Lietot kā sākumlapu         Saglabāt saiti
Webmaster