Pixie Lott

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pilnais vārds: Victoria Louise Lott
Dzimusi: 1991. gada 12. janvārī
Žandri: Pop, electropop, dance-pop, R&B, soul
Profesijas: Dziedātaja
Karjera: 2006-tagad
Officiālā lapa: www.pixielott.com

Mūzikas albūmi

Young Foolish Happy
Nosaukums   Laiks
Come Get It Now     2:19
All About Tonight     3:06
What Do You Take Me For?   2:55
Nobody Does It Better     3:33
Kiss the Stars     3:14
Stevie on the Radio     4:10
Everybody Hurts Sometimes     4:04
Dancing on My Own   3:50
Love You to Death     3:29
Birthday     3:16
Bright Lights   4:04
Perfect     3:05
You Win     4:22
We Just Go On     3:50


Turn It Up
Nosaukums   Laiks
Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)   3:16
Cry Me Out     4:04
Band Aid     3:30
Turn It Up     3:16
Boys and Girls     3:02
Gravity     3:35
My Love     3:19
Jack     3:12
Nothing Compares     3:34
Here We Go Again     3:05
The Way the World Works     3:11
Hold Me in Your Arms     3:30